bedrijfsuitjes

Met een bedrijfsuitje bij Combolution krijg je de kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. De uitjes zijn geschikt voor alle teams vanwege de verschillende teambuildingelementen in de workshops. Door middel van spel en creativiteit werk je niet alleen aan je beeldende skills, maar ook aan teamwork en onderlinge communicatie.

The Hustle!

Raad de zin en win! Graffiti Lingo.

25,95 per deelnemer

Kies een partner en maak duo's. Elk duo krijgt een letter en spuit deze in graffitistijl op een plaat. Wanneer iedereen klaar is worden de platen tegelijk omgedraaid. Welk woord of welke zin vormen de letters samen?

Teamspirit!

Maak samen een gigantisch kunstwerk.

27,95 per deelnemer

Tijd voor teambuilding! Werk met al je collega's samen aan een gigantisch doek. Denk jij dat je je collega's kent? Wie neemt de leiding tijdens de brainstorm, wie komt er met creatieve ideëen en wie heeft het meeste geduld?

Graffiti battle!

Welk team maakt de vetste graffiti piece?

29,95 per deelnemer

Er is 1 prijs: De gouden spuitbus. Welk team haalt hem binnen? Elk team maakt een eigen ontwerp, kiest een eigen kleurenschema en stijl. Welk team heeft de mooiste letters, de vetste stijl, en de meeste creativiteit?

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten (0,19 cent / km) vanaf Ede. Bedrijfs- en teamuitjes zijn al te boeken vanaf 8 personen. Vraag een offerte op maat aan voor een nauwkeurig overzicht van de kosten.

Bedrijfsuitje Cultura, Ede
Bedrijfsuitje Cultura, Ede
Bedrijfsuitje Cultura, Ede
Bedrijfsuitje Cultura, Ede
Bedrijfsuitje COOP, Dodewaard
Bedrijfsuitje Cultura, Ede