Lint Verbindt Workshop

Staat er een saai hek op uw terrein wat wel wat kleur mag gebruiken? Bent u op zoek naar een tijdelijke eyecatcher om het terrein uit te lichten, of kan het team wel een teambuilding activiteit gebruiken?  Dan kan deze creatieve workshop een uitkomst bieden! Normaal wordt afzetlint gebruikt om mensen buiten te sluiten. Wij gebruiken afzetlint in alle kleuren van de regenboog om mensen juist te verbinden en saaie grauwe hekken een nieuw leven te geven.

In deze workshop leren wij een groep deelnemers met lint verschillende patronen, letters en afbeeldingen kunt maken op een hek. Zo kan bijvoorbeeld de naam van uw event, bedrijf, school of cultuurcentrum met letters op het hek geregen worden. Het resultaat? Een gekleurd hek dat direct in het oog springt en tegelijk een unieke manier is van reclame maken. Houdt er rekening mee dat het gemaakte kunstwerk ongeveer een maand mooi blijft en dus van tijdelijke aard is. Het verwijderen ervan is gemakkelijk.

Een workshop duurt gemiddeld 2 uur en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De prijs van de workshop is afhankelijk van de grootte van het hek, het aantal deelnemers en de benodigde tijd  om het hek op te knappen, maar houd rekening met een prijs vanaf €15 per kind en €20 per volwassene. Geef daarom zo veel mogelijk informatie door bij het aanvragen van een offerte.