WIE IS COMBOLUTION?

MISSIE & VISIE
Combolution staat voor unieke straatkunst en creatieve workshops op maat.
Met Combolution wil ik creëren, inspireren, mijn passie en creativiteit overbrengen aan anderen en onze wereld meer kleur geven.

Mijn naam is Vincent William, geboren in 1994 in Ede. In de afgelopen 10 jaar heb ik heel wat muurschilderingen, kunstprojecten en workshops uitgevoerd. Wat puur begon als een hobby, is in de loop van de tijd gegroeid tot een creatief bedrijf waar ik trots op ben. In 2017 richtte ik Combolution op. Onder deze naam maak ik kunst in de openbare ruimte en organiseer ik creatieve workshops en evenementen. Ik ben gespecialiseerd in street art, graffiti en space painting. Als kunstenaar probeer ik mijzelf niet teveel te duwen in een bepaalde richting en laat ik mijn werk graag voor zichzelf spreken. Ik exposeer niet veel, omdat mijn focus ligt op de openbare ruimte, de plek waar je mijn werk vanzelf tegen komt. Bekijk hier mijn portfolio.

kunstprojecten

Naast creëren en inspireren organiseer ik graag street art en graffiti gerelateerde community art projecten en evenementen. Werken in de openbare ruimte spreekt mij aan omdat het kunstwerk een connectie maakt met de buurt en haar bewoners.

In 2014 organiseerde ik samen met Amsterdam Street Art mijn eerste grootschalige Street Art Festival in Miami, Florida tijdens Art Basel. In 2016 zette ik mijn eerste community art project op: PROJECT E.I.G.E.N. P.L.E.K., een project waar ik street art inzet als middel om vluchtelingen en buurtbewoners te verbinden. In datzelfde jaar zette ik samen met Poppodium Ede Graffiti Jam Ede op. Samen met 30 graffiti artiesten pimpten we een 70 meter lange tunnel in een dag. In 2017 organiseerden we een follow-up met een tweedaags street art festival in Ede. Meer dan 40 (inter)nationale street artists verzamelden zich om het grootste viaduct in Ede te pimpen.

Bekijk hier onze opdrachtgevers en partners.