event & festival signing

Een selectie uit mijn lint & cellofaanwerken tijdens events, festivals en publieke kunstprojecten

Kleurrijke signing voor events

Vormgeving is wat een festival karakter geeft en het eerste wat de bezoeker opvalt. Een goede vormgeving zorgt voor een professionele uitstraling en unieke sfeerbeleving door het herhalen van illustraties, beelden en kleuren. 

In plaats van grote lelijke banners te plaatsen, werk ik uitsluitend met attributen die al staan op het event. Met gekleurd lint rijg ik woorden en figuren door hekken die normaal niet opvallen. Soms interactief, zodat bezoekers op de foto kunnen met het tijdelijke kunstwerk. Het lint blijft afhankelijk van de weersomstandigheden weken tot maanden mooi en is weer gemakkelijk te verwijderen.

'Mag ik je iets vragen?', Common Ground Festival, Museumpark Orriëntalis, Heilig Landstichting, NL, 2016
Talents In Here - Nijmegen, NL, 2016
Pacman - Nijmegen, NL, 2016
'Identity', Common Ground Festival, Museumpark Orriëntalis, Heilig Landstichting, NL, 2016
'Vredespad', Common Ground Festival, Museumpark Orriëntalis, Heilig Landstichting, NL, 2016
Hummel - Nijmegen, NL, 2016
'COMBO, Nijmegen, NL, 2017
Love smiles - AZC, Nijmegen, NL, 2016

De onzichtbare muur

Geen hek of muur op jouw event voor graffiti? Dan maken we de muur zelf! Door cellofaan te spannen tussen 2 palen of bomen creëer ik een doorzichtige ‘muur’ waarop ik te werk ga met spuitbussen. Omdat het cellofaan transparant is creëert het de illusie van een zwevend graffiti kunstwerk. Deze vorm van street art wordt veel ingezet als guerrilla actie, tijdelijke reclame, bewegwijzering of als sfeerversterker en is vooral populair in de evenementenindustrie.

Ferry in danger - Gorinchem, 2019
Jan Wouters - Gorinchem, 2019