over combolution

– CREATE & INSPIRE –

Combolution staat voor unieke straatkunst en creatieve workshops op maat. 
‘Met Combolution wil ik creëren, inspireren en mijn passie overbrengen aan anderen.’

Mijn naam is Vincent William, geboren in 1994 in Ede, Nederland. Sinds ik mij kan herinneren teken ik dagelijks in mijn schetsboeken, schoolschriftjes, of eigenlijk alles wat voor me ligt. Als puber van een jaar of 14 maakte ik voor het eerst kennis met de spuitbus, en sindsdien heb ik die niet meer losgelaten. 

Ik begon met het schilderen van muren bij vrienden en kennissen en het organiseren van kleinschalige street art festivals. Tijdens mijn studie Culturele en Maatschappelijk Vorming aan de HAN in Nijmegen ontwierp ik verschillende creatieve workshops en zette ik kunst in voor educatie, talentontwikkeling, sociale en fysieke verbinding.

Al snel kreeg ik door dat mijn passie veel meer was dan een hobby en in 2017 richtte ik Combolution op. In de loop van de tijd is Combolution gegroeid tot een creatief bedrijf dat zich focust op het beeldende aspect van urban arts. Nu werk ik als kunstenaar en als cultuurmakelaar in de wijk Malburgen in Arnhem.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in street art, graffiti en space painting. Als kunstenaar probeer ik mijzelf niet teveel te duwen in een bepaalde richting en laat ik mijn werk graag voor zichzelf spreken. Bekijk hieronder mijn portfolio, partners en opdrachtgevers en gepubliceerde artikelen.