bedrijfsuitjes

Hoe creatief zijn jouw collega’s?

Boek een origineel en creatief bedrijfs- of teamuitje bij Combolutie! Dit is je kans om collega’s uit te dagen om creatief aan de slag te gaan en elkaar op een andere manier te leren kennen. Per persoon kun je een eigen graffiti schilderij maken, of ervoor kiezen om samen een groot kunstwerk te maken. Spuit op een muur, of op doeken of platen die je later op kantoor kunt hangen. Ideaal voor een teamuitje om de band en sfeer tussen collega’s op de werkvloer te verbeteren!

Een bedrijfsuitje is te boeken in 3 vormen; The Hustle, Teamspirit en de Graffiti battle!

The Hustle!

Raad de zin en win! Graffiti Lingo.

26,00 per deelnemer

Kies een partner en maak duo's. Elk duo krijgt een letter en spuit deze in graffitistijl op een plaat. Wanneer iedereen klaar is worden de platen tegelijk omgedraaid. Welk woord of welke zin vormen de letters samen?

Teamspirit!

Maak samen een gigantisch kunstwerk.

30,00 per deelnemer

Werk met al je collega's samen aan een gigantisch kunstwerk. Aan de hand van een thema maken we ter plekke het ontwerp, of ik bereid het ontwerp voor zodat we tijdens de activiteit direcht kunnen spuiten.

Graffiti battle!

Welk team maakt de vetste graffiti piece?

34,00 per deelnemer

De ultieme challenge: verdeel je collega's in teams, maak per team een eigen ontwerp, kleurenschema en stijl. Welk team heeft de mooiste letters, de vetste stijl, en is het meest creatief? De winnaars winnen de gouden spuitbus.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten (0,19 cent / km) vanaf Ede. Bedrijfs- en teamuitjes zijn al te boeken vanaf 10 personen. Vraag een offerte op maat aan voor een nauwkeurig overzicht van de kosten.